Google’s new Central Saint Giles Headquarters

Designed by PERSON

  • Share on Google
  • Share on Stumbleupon
  • With this project we transformed 160,000 square foot over five floors into a typically British environment, complete with giant glittering Union Jacks on the walls, mini secret gardens on the rooftop, a 200 seat event room named the “Town Hall”, a granny flat, and allotments where Googlers can get back to their roots and grow their own vegetables.

Awwwards

By Awwwards Team

Awwwards – recognizing the talent and effort of the best web designers, developers and agencies in the world. We aim to create a meeting point where web professionals from across the world can come to find inspiration; a space for debate; a place to share knowledge and experience; give and receive constructive and respectful critiques. “Always hungry”.

awwwards.com